Campus Roskilde

Inside & outside

Arkitekturen definerer ”indenfor” og ”udenfor”. Arkitekturen er rum og rummelighed. Naturen er rummet udenfor og bygningen er stedet, hvor vi arbejder og lever. Møblerne afspejler den menneskelige tilstedeværelse og fremstår som silhuetter på naturens lærred udenfor.

Retreat & immersion

Henning Larsen Architects har tegnet en række små arbejdsrum til fællesarealerne – små hyggelige gruppelokaler, der præcist udtrykker det de er: en mulighed for tilbagetrækning og fordybelse.

I klasseværelserne fremstår de organisk formede COBRA stole som en fin kontrast til de klare rene og geometriske linier.

Open spaces

I moderne byggerier fokuseres mere og mere på fællesområder. Det er her man mødes i en fælles forståelse af opgaver og mål. Alle indgår som en del af den organiske proces der skaber en fælles fremtid.

Distant close ups

Arkitektur handler også om dybde og nærhed. Detaljen der opleves tæt på imod noget fjernt. Dette er fint udtrykt i rækken af COBRA stole på balkonen med de fine hullede akustikplader set imod den store ubrudte vinduesfacade.